zaterdag 29 september 2012

Sweet dreams.....

Finn slaapt nog onder een dekentje met een lakentje. Nu voor de winter vind ik het comfortabeler en warmer als hij onder een dekbed slaapt. Ik had alleen nog geen dekbedhoes voor hem. Leuke stof had in niet in huis, en een leuk ledikant dekbedovertrek ben ik nog niet tegengekomen. Tot vanochtend. Ik vond onderstaand 1 persoonsdekbedovertrek voor een zacht prijsje.
Ik knipte het precies door in het midden, tornde de naden los, heb de naden gelockt en gestikt, en zie hier, twee nieuwe dekbedovertrekken. Finn was zo enthousiast, ik kreeg hem tijdens het maken van de foto's niet van het dekbedovertrek af waar het dekbed al in zat.

zaterdag 22 september 2012

Het vordert gestaag.....

Het is niet dat ik niks doe, maar het gaat allemaal vrij langzaam. Na 6 weken vakantie wordt er weer gewerkt, en dat betekent dus ook wel weer eens een avond op school, wat voorbereiden voor school en weer 's avonds hardlopen i.p.v. overdag. Dat scheelt zo twee 'vrij avonden' per week. Daarnaast was het de meeste zaterdagen en zondagen mooi weer, en daar hebben we dan ook van genoten. volgende week ga ik een week op kamp, dus dan zal er ook niks uit mijn handen komen. Maar het vordert gestaag.... Ik ben bezig met een jurk, een legging en een vestje. De jurk is af, nu de legging en het vestje nog. Maar het vordert gestaag....